lidt om mig

Andre vil sige om mig, at jeg er

alsidig, rolig og kreativ

Navnet er Mikael, jeg er fra 1963, og kommer oprindelig fra Midtsjælland. Jeg har boet flere forskellige steder i mit liv, både i Jylland og Sjælland. Men nu bor jeg altså i Vordingborg, hvor jeg nyder at have så tæt til vandet, for det er der noget livgivende ved.

Ud over at være coach, møder jeg ind med

bred erfaring fra livet

Blandt andet er jeg udlært klejnsmed, som jeg arbejdede med i 10 år. Derefter har jeg arbejdet med børn og unge i forskellige klubber og fritidsordninger i 10 år. Jeg har været sælger i godt 8 år, og arbejder nu som bibliotekar. En uddannelse jeg tog lige før jeg fyldte 50. Så man kan sagtens ændre retning i løbet af livet. Det hele gør, at jeg har en vidvinkel på livet, som også kommer dig til gode når vi forhåbentlig ses til en session.

Jeg har også en hjemmeside som handler om

tilknytningsmønstre

Det er nemlig sådan, at mange lærer bestemte mønstre i barndommen, som nogle gange kan spænde ben for de relationer man har som voksen. Hjemmesiden hedder tilknytning.nu, kig ind på den hvis du får tid og lyst.

Med mig vil du se et menneske der møder dig i øjenhøjde, og som du kan føle dig tryg ved.